top of page

Cimelsa

Instal·lacions i manteniment

Logotipo CIMELSA
5. Cimelsa.jpg

El nostre negoci

Empresa instal·ladora integral

CIMELSA, S.L. és una empresa d'instal·lacions integrals que desenvolupa la seva activitat des de l'any 1992, constituïda a la ciutat d'Igualada (Barcelona) on manté la seva seu social. No obstant això, els orígens de l'empresa familiar es remunten a principis de segle passat, quan al voltant de 1920 es van posar els primers fonaments de l'actual empresa.

 

L'estratègia comercial de CIMELSA sempre s'ha caracteritzat per mantenir un alt nivell de qualitat en les seves instal·lacions. Per això compta amb un equip d'enginyers i tècnics d'alta qualificació i experiència que permet assegurar aquest factor diferencial.

 

CIMELSA està capacitada per executar projectes d'instal·lacions de qualsevol naturalesa i volum, motiu pel qual el seu posicionament en el sector en els últims anys li ha permès experimentar un creixement destacable.


Tot i que ha desenvolupat obres en tot el territori nacional i en algun país estranger, principalment centra el seu àmbit d'actuació a Catalunya.


CIMELSA compta amb totes les qualificacions empresarials necessàries per exercir la seva activitat i amb certificacions suficients per a ser empresa contractista de l'estat en els àmbits d'obres (instal·lacions integrals) i de serveis (manteniment de les instal·lacions).

Què fem

Instal·lacions en què treballem

SEGURETAT

ELECTRICITAT

CLIMATITZACIÓ

FLUIDS / CONTRAINCENDIS

TELECOMUNICACIONS / DOMÒTICA

INSTAL·LACIONS SOLARS

MANTENIMENT

Pàgina Web

Web Cimelsa.png

Direcció:

Projectes

Xarxes Socials

  • Instagram
  • Icono social LinkedIn

Localització

bottom of page