top of page

Som Grupo Calot

Grupo CALOT té seus a través de les seves empreses participades en

Badalona, Igualada, Manresa, Madrid, Saragossa i Granada.

Grupo CALOT està format per empreses que operen en els àmbits de la CONSTRUCCIÓ, INSTAL·LACIONS, ENERGIA, ESTRUCTURACIÓ FINANCERA i PROMOCIONS IMMOBILIÀRIES.

La companyia que exerceix de líder i dirigeix l'estratègia de el grup és calot MANAGEMENT, S.L. amb NIF B62591730, constituïda a Barcelona el juny de 2001.

La missió de Calot MANAGEMENT, S.L. és assegurar l'equilibri financer de cadascuna de les empreses de el grup, així com la consecució dels seus beneficis individuals sense perjudicar una alta qualitat tècnica en cada un dels projectes que s'executin.

Per a això dirigeix l'organització interna de el grup, les accions comercials, la comunicació i el control de la informació econòmica, fiscal i financera.

La visió de calot és la d'aconseguir cadascun dels objectius a el temps que es manté un lligo grau d'independència en cadascuna de les unitats de negoci, assegurant les sinergies necessària per optimitzar recursos comuns.

Per assegurar la no competència entre les empreses de el grup, la Direcció Comercial té dependència directa de Calot per establir línies d'actuació per tipologia d'activitat, per àmbit geogràfic o per volum de negoci.

Els Nostres Sectors

 (5).jpg
Instal·lacions i Manteniment
Análisis de mercado
Estructuració Financera
 (14).jpg
Construcció / Promoció
 (3).jpg
Enginyeria
 (19).jpg
Energies Renovables
 (4).jpg
Patrimonial i Suport

Evolució del Personal

CALOT en Xifres

bottom of page