top of page
6. CLIDE Y CLIDEMAN.jpg

El nostre negoci

En CLIDE, situada a Madrid, trobem sempre les millors solucions relacionades amb sistemes d'aire condicionat i tot el referent a climatització industrial. Som experts tant en el tracte d'aire condicionat fred i de calor, de manera que sigui quina sigui la necessitat o requeriment del teu projecte en CLIDE, podem ajudar-te a realitzar la millor i més correcta solució.


Treballem en projectes tant de grans dimensions com en més modestos, el que demostra que com a empresa, som molt flexibles i som capaços d'escalar tot tipus de projecte amb els recursos i mitjans adequats.


Gràcies als més de 25 anys d'experiència en el mercat de la climatització, podem realitzar projectes d'instal·lació amb les millors garanties i per descomptat amb els millors resultats possibles. Buscant i oferint sempre qualitat en els nostres serveis i instal·lacions.


Els nostres projectes són realitzats en tota la geografia nacional, el que demostra un cop més la nostra flexibilitat i capacitat per afrontar tot tipus de projectes de sistemes de ventilació independentment de les seves requisits o particularitats específiques.

Què fem

Instal·lacions en què treballem

ELECTRICITAT

CLIMATITZACIÓ

VENTILACIÓ

DOMÒTICA

INSTAL·LACIONS SOLARS

MANTENIMENT

Pàgina Web

Web CLIDE:

Web CLIDEMAN:

Projectes

Xarxes Socials

CLIDE

CLIDEMAN

  • Instagram
  • Icono social LinkedIn
  • Instagram
  • Icono social LinkedIn

Localització

Clide i Clideman

Instal·lacions i manteniment

Logo CLIDE.png
Logo CLIDEMAN.png
bottom of page