top of page
  • Writer's pictureCLIDE

Clide ha finalitzat les instal·lacions de climatització en un celler de Zamora

Clide ha estat l'encarregada de dissenyar i executar el Projecte de les instal·lacions mecàniques d'aire condicionat per a la Bodega Valbusenda a Toro (Zamora). Dissenyada per l'Arquitecte D. Leocadio Peláez Franco, les instal·lacions es van inaugurar el desembre de 2008. Clide tenia per tant el repte de realitzar el projecte complint totes les necessitats del client, i a el mateix temps apostar per tecnologies eficients per a ser competitius en el sector.



El celler consta de dues plantes: la planta baixa s'ha reservat per a realitzar les tasques pròpies d'un celler, mentre que des de la planta superior els visitants podran recórrer les instal·lacions per conèixer el procés d'elaboració de el vi. Les visites no interferiran en el treball dels operaris de l'empresa, de manera que podrà ser visitada en qualsevol època de l'any, fins i tot durant la campanya de verema. Clide, tenia per tant dotar les dependències per a la producció de vi de l'última tecnologia d'equipament i control, tant a la sala de bótes com a sala d'elaboració, sala d'ampolles i expedició.

Les instal·lacions disposa de 430 bótes de roure francès i americà, i la capacitat de producció màxima del celler és de 750.000 l. i emmagatzemar un màxim de 400.000 l.


 

Página Web: www.clide.es


12 views0 comments
bottom of page