top of page

Prodesur

Construcció / Promoció

Logotipo Prodesur Edificación y Servicios
8. Prodesur.jpg

El nostre negoci

PRODESUR, empresa constructora dedicada a l'execució de tot tipus d'obres completes tant públiques com privades, en l'àmbit de les infraestructures i l'edificació. Desenvolupa la seva activitat, tant a nivell nacional com internacional.


L'empresa té també un desenvolupament important a través d'aliances amb empreses especialitzades en els sectors de la promoció immobiliària, així com en el de les concessions.


Perquè volem contribuir a que els nostres clients assoleixin amb èxit els seus propòsits, entenent i anticipant les seves expectatives, tot això amb un objectiu prioritari: El compliment dels compromisos adquirits amb els nostres clients i proveïdors.


Som una aposta segura per oferir les solucions que millor s'adaptin a cada projecte.


La nostra missió és proporcionar a la societat solucions integrals i serveis d'enginyeria, energia, construcció, medi ambient i concessions, tant en l'àmbit públic com en el privat, abordant eficaçment aquestes línies de negoci gràcies a la nostra capacitat de gestió i integració dels coneixements adquirits a través de l'experiència i la formació.


Aconseguir un increment de valor afegit per a satisfer tots els nostres grups d'interès a través de les diferents activitats, així com realitzar inversions que contribueixin a el desenvolupament sostenible a llarg termini.

Què fem

OBRA CIVIL

EDIFICACIÓ

PROMOCIÓ IMMOBILIÀRIA

CONCESSIONS

Pàgina web

Direcció:

Projectes

Localització

bottom of page