top of page

El nostre negoci

Empresa instal·ladora integral

CIMELSA, S.L. és una empresa d'instal·lacions integrals que desenvolupa la seva activitat des de l'any 1992, constituïda a la ciutat d'Igualada (Barcelona) on manté la seva seu social. No obstant això, els orígens de l'empresa familiar es remunten a principis de segle passat, quan al voltant de 1920 es van posar els primers fonaments de l'actual empresa.

 

L'estratègia comercial de CIMELSA sempre s'ha caracteritzat per mantenir un alt nivell de qualitat en les seves instal·lacions. Per això compta amb un equip d'enginyers i tècnics d'alta qualificació i experiència que permet assegurar aquest factor diferencial.

 

CIMELSA està capacitada per executar projectes d'instal·lacions de qualsevol naturalesa i volum, motiu pel qual el seu posicionament en el sector en els últims anys li ha permès experimentar un creixement destacable.


Tot i que ha desenvolupat obres en tot el territori nacional i en algun país estranger, principalment centra el seu àmbit d'actuació a Catalunya.


CIMELSA compta amb totes les qualificacions empresarials necessàries per exercir la seva activitat i amb certificacions suficients per a ser empresa contractista de l'estat en els àmbits d'obres (instal·lacions integrals) i de serveis (manteniment de les instal·lacions).

Instal·lacions

Instal·lacions en què treballem

SEGURETAT

ELECTRICITAT

CLIMATITZACIÓ

FLUIDS / CONTRAINCENDIS

TELECOMUNICACIONS / DOMÒTICA

INSTAL·LACIONS SOLARS

MANTENIMENT

Pàgina Web

Web CIMELSA.JPG

Direcció:

Xarxes Socials

  • Instagram
  • Icono social LinkedIn

Resolvia Capital

Estructuració Financera

Logotipo RESOLVIA CAPITAL
1. CALOT MANAGEMENT.jpg

El nostre negoci

Resolvia Capital és societat de el Grup Calot, constituïda el 2019, l'objectiu és donar suport a les empreses de el Grup i a tercers en l'estructuració i implementació de solucions financeres que permetin el desenvolupament i l'execució de projectes.


Els professionals que formen l'equip de RESOLVIA CAPITAL disposen d'àmplia experiència, amb un alt grau de coneixement en l'assessorament financer de processos d'estructuració financera i projectes corporatius en empreses de diferents sectors.

 

Per mitjà de la nostra xarxa de contactes i mitjançant el nostre coneixement de l'mercat podem oferir la millor solució per a cada cas. L'equip de RESOLVIA CAPITAL dissenya l'estructura òptima per a cada client dins de les possibilitats existents en cada moment en els mercats financers.
 

L'assessorament de RESOLVIA CAPITAL, pretén aglutinar les diferents opcions i alternatives, ja sigui com a solució global o independent, de cadascuna de les fases dels projectes.

Què fem

ASSESSORAMENT ESTRATÈGIC I CORPORATIU

OPERACIONS DE DEUTE

OPERACIONS DE CAPITAL

FUSIONS, ADQUISICIONS I ESCISIONES

Pàgina Web

Direcció:

Xarxes Socials

  • Icono social LinkedIn

Location

bottom of page